Ons team

Wij zijn een kleine fysiotherapiepraktijk met drie medewerkers: Kees Kettler, Vanessa Verloop en Wendel de Geus. Doordat we alledrie parttime werken hebben we geen wachtlijst en kunt u direct bij ons terecht. U kunt bij ons zowel overdag als ’s avonds behandeld worden.

Wij staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). De praktijk is direct toegankelijk. Dit betekent dat u zonder verwijsbrief van een huisarts direct contact met ons kunt opnemen. Wel heeftt u voor een chronische aandoeningen een verwijsbrief nodig van de specialist of uw huisarts. Ook heeft u  een verwijsbrief nodig als een behandeling aan huis moet plaatsvinden.

Wij hebben met alle zorgverzekeraars een contract waardoor de behandelingen bij de zorgverzekeraar gedeclareerd kunnen worden. Fysiotherapie wordt tegenwoordig niet meer vanuit de basisverzekering vergoed dus u heeft wel een aanvullende verzekering nodig. Op http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/fysiotherapie  kunt u nakijken hoeveel behandelingen fysiotherapie uw verzekering vergoedt.

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak met Fysiotherapiepraktijk Meeuwenlaan Katwijk maken? Dat kan!

Belt u ons op 071-4013267

Als u ons belt kan het zijn dat u een antwoordapparaat krijgt. Dit betekent dat we op dat moment  een patiënt thuis behandelen en de telefoon niet kunnen aannemen. Spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in dan bellen we u zo snel mogelijk terug.